Om Mari

Min personlige historie er nok ikke så ulik din. I mange år satte jeg meg selv til side, jeg fulgte ikke mine egne drømmer. Og når sant skal sies, så tillot jeg meg ikke å drømme i det hele tatt. Men å starte som VA endret alt det. Det ble en åpning inn i noe jeg aldri hadde turt å drømme om når jeg startet. Inn i en verden jeg aldri hadde kjent, men som ble min nøkkel til frihet, glede og det suksess er for meg. 

Det krever selvtillit, selvbevissthet, selvledelse, nysgjerrighet og sårbarhet å bygge business - det krever at du er villig til å jobbe med deg selv og virkelig bli kjent med deg selv på nytt. Først da vil du ta businessen til neste nivå. 

Jeg mener også at den beste og mest bærekraftige businessen bygges rundt livet du ønsker deg og ikke motsatt, så du unngår utbrenthet på veien mot det frihet og suksess er for deg. 

Om Mari Vige

Jeg tror helhjertet på at "less is more" - både i livet og i businessen. 

At det er mange måter å leve et godt liv på og mange måter å drive online business på.

Jeg tror også introverte, sensitive, dypttenkende, kreative mennesker som deg og meg må og bør gjøre det på en annen måte fordi "hustlekulturen" og den ekstremt påloggede måten å markedsføre på ikke passer oss. 

Og - jeg ikke bare tror, jeg vet, at det å jobbe med mindset, egen identitet, verdier og personlig utvikling er det som skal til for å oppnå suksessen du drømmer om. Gode strategier, kunnskap om salg og markedsføring trenger du også, men du kommer bare et stykke på vei. Tro meg, jeg vet. 

"Det å se kvinner få ny selvtillit, lære seg å stole på seg selv, gå etter drømmen sin, overkomme frykt, reise seg som lederen de er, finne sin form for suksess og oppnå friheten de ønsker seg - det gir meg større glede enn noen ord på denne skjermen kan forklare. 

 Mari Vige

Mari Vige

SERTIFIKATER