1-1 Coaching/Mentoring

Søk her

En intim 1-1 coaching/mentoring opplevelse for deg som er klar for finne tilbake til deg selv og bygge en business som gir deg livet du ønsker å leve. 

Gjennom coaching tar vi en tilnærming til business og markedsføring som passer deg - som er leken, gøy og uanstrengt.

Der businessen matcher den DU er og det som er viktig for deg. 

Så du kan tilbringe mindre tid online, og mer tid i den "virkelige" verden med det og de som gir deg glede. 

I dette partnerskapet får du støtten du trenger for å komme dit du vil med livet og businessen.

Du får et styrket mindset - der støyet rundt deg stilner - der du kan trå inn i din sanne identitet, så du oppnår friheten og gleden du lengter etter.

Og, så klart, suksessen du drømmer om. På dine premisser.

Ville det ikke vært fantastisk å...  
 


 


Finne tilbake til frihet, balanse og glede i businessen OG i livet? 

Ha en businessmodell som gjør at du kan jobbe mindre og tjene mer? 

Ha en tilpasset, enkel markedsføringsplan som passer din livsstil? 

Ha et sterkt mindset, selvtillit og den indre styrken som tar deg dit DU vil i livet og businessen?

Det er mulig - og det er dette vi sammen skal jobbe mot i dette 3 eller 6 mnd lange programmet. 


- Dette er for deg som er klar for å ta et skritt til siden, ut av din egen vei, stoppe med selv-sabotering og begynne å ta action mot DINE mål. 

- Dette er for deg som er klar for å “brenne ned” din egen business (om det er det som må til) så du kan bygge den opp igjen på en måte som føles riktig for deg - der du virkelig finner gleden, friheten og suksessen du drømmer om. 

- Dette er for deg som er på randen til utbrenthet, der du føler du jobber hele tiden, ikke har tid til andre ting i livet og heller ikke tjener det du ønsker å tjene. Du savner friheten du startet businessen for å ha, og du våkner ikke lenger opp hver dag med glede og begeistring. 

- Dette er for deg som er klar for å si nei til stress, overveldelse og å jobbe mot det suksess er for andre - og ønske velkommen en business og et liv som er enkel, som gir deg glede og som er tilfredsstillende for DEG. 

- Dette er for deg som er klar for å bygge businessen rundt livet du ønsker deg og ikke motsatt. Som er klar for å planlegge en mer bærekraftig tjenestemeny og markedsføringsplan som vil passe den livsstilen og det livet du ønsker deg. 

- Dette er for deg som er klar for å jobbe like mye på innsiden som på utsiden, som er klar for å jobbe med mindset like mye (eller mer) som med strategi. 

(NB! Det er IKKE bare for deg som har en VA-business, men også for deg som driver annen tjenestebasert business og som kjenner deg igjen i noe av det over.)
 

 

"Jeg føler jeg blir “født på ny” om dagen, og det er mye takket være deg! Jeg vet jeg gjør jobben, men uten din veiledning hadde jeg ikke vært her! Måtte bare sende en takk, for nå begynner livet å bli skikkelig bra!”

- Andrea Grande

student love

"Det er akkurat som jeg har funnet en sånn ro i meg selv, jeg føler meg trygg. Og jeg kjenner dypt inni meg at jeg er på rett vei. Det bare kjennes så rett! Det jeg legger ut på sosiale medier og det jeg gjør i businessen - det føles som jeg “eier” det. Det føles rett for meg og det er det som er riktig og viktig! Den coachingen hjelper meg så mye. Jeg kjenner bare inni meg at jeg VET at dette kommer til å gå veldig bra!”

- Eva-Lotta Attering

student love

Når jeg jobber med kundene mine bruker jeg både egen erfaring - noe av den dyrekjøpt, men ekstremt nyttig lærdom - og min profesjonelle kunnskap og ferdigheter som sertifisert Master NLP Coach. 

Jeg investerer kontinuerlig i min egen profesjonelle og personlige utvikling - og det jeg lærer underveis deler jeg med kundene mine fordi min vekst påvirker de rundt meg. 

Jeg hjelper kunder med å bygge selvtillit, finne sin identitet og stole på seg selv, med å stå i prosessen det er å bygge egen business fra scratch og alt du er innom underveis både personlig og i businessen, strukturere businessen så den matcher livsstilen, selge nye produkter og tjenester, omstrukturere og lage skalerbare produkter, finne tilbake til frihet og balanse, komme i gang igjen med synlighet og markedsføring på en måte som føles bra, endret mindset rundt salg og markedsføring, sette grenser…ja, lista er lang…

Hvorfor jobbe med meg? 

Dette 3 eller 6 måneders programmet er en investering, og det er kun for deg som kjenner i magen at DETTE er for deg. 

At dette er akkurat det du trenger og det som skal til for å få tilbake friheten, gleden, selvtilliten OG ta deg til neste nivå i businessen. 

Praktiske detaljer: 


- Kick off samtale der vi planlegger for din personlige og profesjonelle utvikling over de neste 3 eller 6 mnd. Et levende dokument der vi justerer underveis og ved behov. 

- Samtaler annenhver uke i 3 eller 6 mnd. Samtalene er en mix av coaching, mentoring og andre modaliteter.

- Tilbakemelding på dokumenter og annet du jobber med i businessen. 

- Ubegrenset Voxer support (brukes for hjernedump, drøfte ideer, øse ut frustrasjoner og tårer, dele gleder, læring og vekst du opplever i businessen og personlig, coaching mellom samtaler ++) 

- Fleksibel betalingsløsning opp til 12 mnd. 

Så hva er detaljene?


kr 50 400 + mva

6 mnd

01

Hvor lenge har du tid til å vente på å ta businessen og livet tilbake?

På å bygge businessen rundt din drømmelivsstil og ikke motsatt? 

kr 25 200 + mva

3 mnd

02

Delbetaling mulig. Spør meg om det!

Delbetaling mulig. Spør meg om det!

Send inn søknaden

Takk for din interesse i 1-1 Coaching! Disse spørsmålene er ment for at jeg skal bli bedre kjent med deg og businessen din, så fyll ut etter beste evne. Gleder meg til å motta den. 

(Du kan lese om det og finne ut her: https://www.emelieshumandesign.no/) 

Personlig syns jeg Human Design er et veldig spennende og et fint verktøy å bruke i businessen og i livet. Det er ikke et must om du ikke ønsker å finne ut av ditt eller lære mer om det, men det kan allikevel være veldig nyttig for både deg og meg at du vet din "type", din "profil" (tall f eks 4/6), din "Autoritet" og din "strategi".  

SØKNAD 1-1 COACHING

Ønsker du en samtale først? Send inn søknad og be om dette i siste punkt, så finner vi en tid sammen for en liten avklaringsprat. 

Takk!

Du hører fra meg så snart som mulig!