Produkter og tjenester

Produkter & Tjenester

Å starte som Virtuell Assistent er den absolutt enkleste måten å komme i gang med egen business på, det er en bransje i vekst og alt du trenger er PC, tlf, internett, en god holdning og villigheten til å gjøre jobben. 

Etter dette kurset vil du sitte igjen med en visshet om at DU har det som skal til, du vil vite hvilke ferdigheter du har og hvordan du kan starte din egen online business med utgangspunktet i det du allerede kan!

Så - hvordan hadde det vært å ha 5-20 000 kr ekstra i mnd eller å faktisk leve av din helt egne online tjenestebaserte business? 

- Start som Virtuell assistent MINIKURS 

Jobb hjemmefra 

Da er dette for deg! Va-akademiet er et program der du følger et kurs som tar deg steg for steg gjennom alt du trenger for å bygge en suksessfull business som VA/tjenestebasert online business. Annenhver uke møtes vi til gruppecoaching/Q&A så du får svar på alt du lurer på underveis. Det eneste av sitt slag i Norge, og stedet å være for ambisiøse damer som vil noe mer og som er lei av å lete. This is it. 

Kommer som VA-akademiet Selvstudium eller VA-akademiet Community!

Er du klar for å ta tak i livet og skape endringen du lengter etter? Vil du være på et annet sted enn du er nå 12 mnd frem i tid? Vil du starte og bygge din egen online business som Virtuell Assistent eller annen tjenestebasert business?

Gruppecoaching og mentoring

VA-akademiet

Om du ikke har oppdaget det enda, så vil jeg påstå at det er et før og et etter coaching. Så du kan glede deg! Coaching er livsforvandlende, og et fantastisk verktøy for å finne retning, mening, lære å stole på deg selv og elske deg selv så du kan oppnå frihet, glede og suksess i livet og i businessen. 

En intim 1-1 coaching/mentoring opplevelse for deg som er klar for finne tilbake til deg selv og bygge en business som gir deg livet du ønsker å leve. 


3 mnd Business coaching og Mentoring

1:1 Coaching & Mentoring

Gjennom coaching tar vi en tilnærming til business og markedsføring som passer deg - som er leken, gøy og uanstrengt.

Der businessen matcher den DU er og det som er viktig for deg. 

Så du kan tilbringe mindre tid online, og mer tid i den "virkelige" verden med det og de som gir deg glede.

I disse 75 minuttene tar vi tak i det du kjenner på som en hindring for å komme videre. Mye kan skje på 75 minutter, så vær klar for et nytt perspektiv og en klarere retning. I tillegg til coaching bruker vi (helt frivillig) også NLP teknikker for å oppnå enda større og raskere endring. 

Disse timene kan gå på business og/eller andre deler av livet. 

2000 kr + mva per session

Kjenner du på tankekjør, blokkeringer, begrensende tanker, vanskeligere følelser eller annet som hindrer deg i å komme videre i livet eller businessen? 

Coaching/mentoring session

75 minutter 

Book gratis konsultasjon

Usikker på hva som er riktig for deg? La oss ta en prat og finne ut av det. 

Let´s chat