Hjem

Start din business som Virtuell Assistent

Jeg viser deg hvordan du kan starte din egen VA-business fra scratch eller skalere den du allerede har slik at du får kundene du drømmer om,  og en lønnsom bedrift. Jeg gir deg grunnlaget og strategiene du trenger for å lykkes!

På tide å følge drømmen og starte din egen
VA-business

Hvis du er klar for å følge drømmen, starte og bygge din egen business som Virtuell Assistent eller frilanser, da er du på rett sted! 

Er du klar?


Les mer om VA-akademiet her

Jobbe som Virtuell Assistent

Ønsker du å jobbe som VA?
Eller er du i gang og ønsker hjelp til å komme videre?

La oss jobbe sammen

Coaching & KURS

Du kan enten gjøre dette på egen hånd- prøve og feile sånn som jeg gjorde i starten. Det går, men tar litt lenger tid. Eller du kan få hjelp av en som har gått veien før deg  og gjort det du prøver å gjøre. Uansett om du ønsker å starte eller skalere businessen din, så kan jeg hjelpe deg! Klikk for å lese mer. 


LES MER

AKTUELT NÅ!

I VA-akademiet får du hjelp til å legge et solid fundament, markedsføre deg og bygge en solid og levedyktig business som Virtuell Assistent. Dette rammeverket er laget spesielt for deg som er VA – og derfor fungerer det også så bra! Metodene og strategiene er konkrete, enkle og effektive. 


LES MER

BLOGGEN

Hva er egentlig en Virtuell Assistent? Hvorfor er en VA nyttig i din bedrift? Hva skal til for at du kan starte din egen business som Virtuell Assistent? Hvordan markedsføre deg slik at du får kunder som Virtuell Assistent?Hvem kan starte som Virtuell Assistent? I bloggen får du svar på dette og mye mer.


LES MER

Vurderer du VA-akademiet eller coaching med meg? Book en gratis kartleggingssamtale her.


Book din samtale her

Book en gratis konsultasjon

Hva om du kunne møte den med litt mer nysgjerrighet og glede, og litt mindre alvor? Skape, leke og rett og slett glede deg mer over hele prosessen? Der det som til syvende og sist står igjen er essensen av deg, den du er og det du vil gi til verden.

For på samme måte som kunst er unikt - så er din business og du unik. 

Alle passer ikke og er ikke ment å passe inn i samme form. Du får lov til å gjøre det på din måte. 

I 1-1 Coaching kan vi utforske og justere din business, så den gir deg glede, frihet og suksessen du drømmer om! in the making? 

Hva om du så på businessen din som et kreativt prosjekt? Som et kunstverk