Start som Virtuell Assistent

Start som Virtuell Assistent

Jobb hjemmefra

Jobb hjemmefra

Jobbe hjemmefra? Er det virkelig mulig? Yes, det er det! 

Her er min historie og hvorfor det samme er mulig for deg!


I dette kurset vil du lære hvordan du kan bruke det du allerede kan for å bygge din lønnsomme online business - så du kan oppnå friheten du drømmer om!

Å starte som Virtuell Assistent er den absolutt enkleste måten å komme i gang med egen business på, det er en bransje i vekst og alt du trenger er PC, tlf, internett, en god holdning og villigheten til å gjøre jobben. 

Etter dette kurset vil du sitte igjen med en visshet om at DU har det som skal til, du vil vite hvilke ferdigheter du har og hvordan du kan starte din egen online business med utgangspunktet i det du allerede kan!

Så - hvordan hadde det vært å ha 5-20 000 kr ekstra i mnd eller å faktisk leve av din helt egne online tjenestebaserte business? 


 

Jeg er Mari, og min personlige historie er nok ikke så ulik din. I mange år satte jeg meg selv til side, jeg fulgte ikke mine egne drømmer. Og når sant skal sies, så tillot jeg meg ikke å drømme i det hele tatt. Men å starte som VA endret alt det.

Det ble en åpning inn i noe jeg aldri hadde turt å drømme om når jeg startet. Og hadde du sagt til meg for noen år siden at jeg skulle drive min egen business på fulltid, og leve et liv med den friheten og fleksibiliteten jeg ønsket meg, så hadde jeg nok ikke trodd deg. 

Men jeg gjorde det! Og jeg gjør det!

Og det kan du og!

Hvem er jeg? 

 • drømmer om frihet til å jobbe hjemmefra, styre din egen hverdag, ta fri når du vil eller kanskje til og med reise mens du jobber fra laptopen? 

 • er lei av å kjenne på usikkerhet og frykt når du egentlig vil ta sjansen og skape det livet du drømmer om. 

 • har googlet "jobbe hjemmefra" flere ganger enn du kan huske og nå er klar for å ta det ett skritt videre. 

 • er introvert, sensitiv og drømmer om hjemmekontor i komforten av ditt eget hjem

 • allerede driver en tjenestebasert business, men jobber mye og tjener for lite.

 • ikke er interessert i å bruke masse tid på å lage et online kurs du ikke vet om du får solgt, men heller vil starte en business i en bransje som vokser hvert eneste år og som ikke krever "produksjon" i forkant.  

Kurset passer deg som:

 • Utforske det å starte din egen online tjenestebaserte business. 

 • Identifisere dine styrker, egenskaper og ferdigheter og lære hvordan du kan omgjøre det du allerede kan til tjenester du kan selge. 

 • Lære hvordan du kan legge et solid fundament for suksess + prise deg smart og effektivt så du kan jobbe mindre og tjene mer. 

I dette kurset inviteres  du til å:

 • 5 moduler med 2 leksjoner i hver. Videoundervisning, pdf´er, arbeidsark og ressurser - alt for å hjelpe deg med å komme i gang og legge et solid fundament i VA-businessen din. 

 • Selvstudium - du tar kurset i eget tempo

 • Mulighet til å stille spørsmål under leksjonene i kursportalen. 

 • Tilgang til kurset så lenge det eksisterer - minimum 2 år 

Hva du får du? 

Start din business som Virtuell Assistent Introkurs 

I denne modulen legger vi et solid grunnlag for din suksess. For å komme dit du vil må du vite hvor du skal, og du må ha et mindset som kan ta deg dit. 

Det store bildet

Kurs Outline

På tide å begynne å legge et solid fundament i businessen din. I denne leksjonen skal vi finne dine superkrefter og gjøre de om til supertjenester. Og, ikke minst, vi skal se på hvem du skal tilby dine tjenester til. 


Hvordan prise tjenestene dine på en smart og effektiv måte som gjør at du kan tjene mer og jobbe mindre? Og hvordan bygge en business på en bærekraftig måte tilpasset dine unike omstendigheter? Det snakker vi om i denne modulen.  


Hvis du skal jobbe med kunder og fremstå som den selvsikre, profesjonelle businessdama du er, så begynner det her. Vi snakker personlig branding, budskap og nettside.

Og hva gjør du når de viser interesse for deg og tjenestene dine? I denne modulen snakker vi om hvor du kan finne dine første kunder og prosessen med å gi kundene dine en fin og "smooth" opplevelse i oppstartsfasen.

Priskalkulator

Hva sier tidligere deltakere? 

Et lite knippe tilbakemeldinger og wins

student love

"Mari er en inspirerende, rolig og reflektert dame. Hun er svært dyktig på å lære bort sine kunnskaper. Programmet hjalp meg med å forstå hvordan jeg skulle starte og drive businessen min for å lykkes. Drømmen om egen business ble født. Jeg har nemlig ikke drømt om å drive egen business før, men jeg har drømt om friheten til å gjøre hva jeg vil når jeg vil. Med egen business så lever jeg nå hver dag akkurat som jeg selv ønsker."

- Andrea Grande

student love

student love

"Etter å ha jobbet tett sammen med Mari i dette programmet har jeg nå landet tjenestene mine, fått veiledning i prissetting og markedsføring. Mari og programmet hennes vil spare deg for mye tid og bryderi, og vil gjøre deg raskere klar for dine første kunder, enn om du skal gå gjennom hele denne prosessen alene."

- Rita Hinna

student love

-At du selvsikkert møter opp online og i businessen din og tiltrekker deg drømmekunder som vil jobbe med DEG

-At du sier opp jobben eller trapper ned, og ikke ser deg tilbake.

-At du gleder deg til å "gå på" jobb hver dag fordi jobben inspirerer og gir deg glede

-At du har frihet til å styre dagene dine, ta formiddagen fri for å trene eller avslutte dagen når barna kommer hjem fra skolen

-At du forteller i neste familieselskap når nysgjerrige slektninger lurer - at DU har startet din egen bedrift og jobber mot ditt drømmeliv - og at det går BRA!

-At du kan pakke kofferten og reise når en god deal åpner seg og at det eneste du trenger for å jobbe er laptopen.
Forestill deg...

Dette kurset er starten...

Kjøp her

Delbetaling

Introkurs
Virtuell Assistent

649,50 x 2

Velger du å gå videre til VA-akademiet etter gjennomført kurs, så får du kurssummen trukket av på på VA-akademiet. 

Kjøp her

Én betaling

1299 kr

Velger du å gå videre til VA-akademiet etter gjennomført kurs, så får du kurssummen trukket av på på VA-akademiet. 

Fortsatt usikker på om dette kurset er for deg?

Er helt ny når det kommer til å jobbe som VA og er klar for å hoppe over sene kvelder der du må finne ut av alt selv. Du ønsker en retning som er enkel å følge. 

Allerede har startet som VA, men du jobber for mye og tjener for lite. 

Er gira på alle mulighetene som ligger i det å starte som VA, hvordan livet ditt kan bli forandret og muligheten for å tjene gode penger. 

Er klar for å ta en avgjørelse som kan forandre livet ditt, selv om du kjenner frykten snike seg innpå, fordi du VET at ALLE som starter sin egen business starter på akkurat samme sted. Fra scratch. 

Føler deg trygg på at jeg er den rette til å hjelpe deg med å komme i gang med din VA-business - fordi du vet jeg lærer deg akkurat de samme strategiene som jeg selv brukte for å gå fra 0-80 000 kr per mnd i løpet av kort tid. De samme strategiene jeg lærer og har lært kundene mine de siste 4 årene. 

Det er for deg som...

Hvis du kan svare ja på noe av dette, så er dette for deg!

KJøp her