VA-akademiet

VA-akademiet

Et program for deg som ønsker å jobbe hjemmefra som Virtuell Assistent og skape et liv med mer frihet, fleksibilitet og romsligere økonomi. 
 

I VA-akademiet handler det om å bygge en business rundt livet du ønsker deg og ikke motsatt.

Dette rammeverket er laget spesielt for Virtuelle Assistenter - og derfor fungerer det også så bra!

 Metodene og strategiene er konkrete, enkle og effektive - og de vil hjelpe deg når du skal bygge businssen din og finne drømmekundene!

 • drømmer om frihet til å jobbe hjemmefra, styre din egen hverdag, ta fri når du vil eller kanskje til og med reise mens du jobber fra laptopen? 

 • er lei av å kjenne på usikkerhet og frykt når du egentlig vil ta sjansen og skape det livet du drømmer om. 

 • er klar for å si hadet til “hustle” kulturen, overveldelse og å jobbe mot det suksess er for andre og heller ønske velkommen en business og et liv som gir DEG glede og tilfredsstillelse.

 • er introvert, sensitiv og klar for å finne tilbake til DEG i denne jungelen av stemmer, der du står stødig og trygt i en business og et liv du elsker. 

 • allerede driver en tjenestebasert business, men sliter med å finne kunder og prise deg på en måte så du faktisk tjener penger. 

 • har googlet "jobbe hjemmefra" flere ganger enn du kan huske og nå er klar for å ta det ett skritt videre. 

VA-akademiet passer deg som:

 • Utforske hvem du vil være i denne online verdenen og finne måter å gjøre det på som passer den unike personen du er. 

 • Identifisere hvor og hvordan du kan forenkle businessen din, sette gode grenser og finne måter å jobbe på som føles bra for deg og den livssituasjonen du er i. 

 • Roe ned, lytte innover, leke, eksperimentere og finne en tilnærming til business og markedsføring som føles som DEG.

I VA-akademiet inviteres  du til å:

🤍Har selv jobbet som Virtuell Assistent og levd godt av det før jeg startet som mentor og coach. Jeg vet hva som funker og hva som ikke funker. 

🤍Jeg vet hvordan det er å være introvert og sensitiv i en ekstrovert business verden.

🤍 Jeg elsker å gjøre kompliserte ting enklere og hjelpe kundene mine med å skape en business og et liv som er sånn DE ønsker det skal være - og ikke en kopi av mitt eller noen andres. 

🤍 Har verktøy og kunnskap som trengs for å skape varig og dyp endring på innsiden som gir ringvirkninger ikke bare i businessen, men også i livet og hvordan du har det med deg selv og de rundt deg. 

Hvorfor jobbe med meg som din coach/mentor?

 • 10 moduler med videoer, pdf´er, arbeidsark og ressurser - alt for å hjelpe deg med å legge et solid fundament i VA-businessen din, og få dine første (og neste) kunder. Du følger kurset i ditt eget tempo. 

 • Mulighet til å stille spørsmål til meg under leksjonene i kursportalen. 

 • Mal på kontrakt gjennomgått av advokat (verdi 8500 kr) 

 • Evig tilgang til kurset og alle oppdateringer som kommer. 

 • Fokus på mindset, ikke bare strategi

Hva du får i VA-akademiet 

VA-akademiet Selvstudium

VA-akademiet Community

 • 10 moduler med videoer, pdf´er, arbeidsark og ressurser - alt for å hjelpe deg med å legge et solid fundament i VA-businessen din, og få dine første (og neste) kunder. Du følger kurset i ditt eget tempo.

 • Gruppesamtaler med veiledning, Q&A og coaching annenhver uke. Tilgang til samtaler og coaching* med Mari og de andre deltakerne   

 • Privat Community med andre Virtuelle Assistenter* 

 • Mal på kontrakt gjennomgått av advokat (verdi 8500 kr) 

 • Evig tilgang til kurset og alle oppdateringer som kommer. 

 • Fokus på mindset, ikke bare strategi

(*ved endring eller avslutning av kursprogrammet skal du alltid ha hatt tilgang til coaching og fellesskap i minimum 6 mnd)

I denne modulen legger vi et solid grunnlag for din suksess. For å komme dit du vil må du vite hvor du skal og hva som er viktig for deg.

Det store bildet

Kurs Outline

På tide å begynne å legge et solid fundament i businessen din. Et fundament som vil gjøre markedsføringen dine veldig mye lettere OG gøyere.

Vi snakker tjenester, drømmekunde, 

Hvordan prise tjenestene dine, og selge pakker som gjør at du kan tjene mer. I tillegg snakker vi om hvordan ditt forhold og det du tenker om penger påvirker businessen din i stor grad. 

Priser, pakker og money mindset ++

Hvis du skal jobbe med kunder og fremstå som den selvsikre, profesjonelle businessdama du er, så begynner det her. Vi snakker personlig branding og et tydelig budskap

Hvordan kunden opplever prosessen med å komme i kontakt med deg til avtalen er signert og arbeidet er gått i gang - er en viktig prosess. Det å gjøre det til en fin og "smooth" opplevelse for kunden, vil bety mye for samarbeidet, for om de opplever det på en god måte og for om de vil anbefale deg videre. 

Nå som du rent praktisk skal starte bedriften din og du har lagt et solid fundament gjennom de foregående modulene, så vet jeg (av erfaring) at bedragersyndromet kan dukke opp. Så da er det på sin plass å snakke litt om det før du skal gå i gang å finne kunder.

Markedsføring handler om å få kunder. Gode og riktige kunder for din business. I denne leksjonen viser jeg deg et system som vil utgjøre en stor forskjell når du skal markedsføre deg som VA.


Selv om sosiale medier er et fantastisk verktøy for markedsføring, så er det ikke den eneste. Og fordi alle businessdamer er forskjellige, bør du presenteres for ulike muligheter. Bare da kan du lage en tilpasset strategi for akkurat deg og din bedrift. 

Hva sier kundene?

Sosiale medier kan være en supereffektiv måte å markedsføre deg som Virtuell Assistent, bygge nettverk og relasjoner - vi snakker om de viktigste plattformene og hvordan du kan bruke de når du skal finne kunder som Virtuell Assistent. 

Hvis du er som de aller fleste andre, så liker du ikke tanken på å selge tjenestene dine eller "selge deg selv". Da har jeg gode nyheter! For du skal lære hvordan du kan selge tjenestene dine, og gleden ved å jobbe med akkurat deg, på en måte som føles bra - og ikke som om du selger sjelen din.

Sosiale medier kan være en supereffektiv måte å markedsføre deg som Virtuell Assistent, bygge nettverk og relasjoner - vi snakker om de viktigste plattformene og hvordan du kan bruke de når du skal finne kunder som Virtuell Assistent. 

"Gira på å bli VA? Er du klar for en god dose tankesett
arbeid OG konkret veiledning + et herlig fellesskap
som får deg videre? Er du villig til å jobbe selvstendig for å nå målene dine, men med en støttende gjeng i
ryggen? Da er VA-akademiet for deg!"

- NOra Egeberg

student love

"Mari er en inspirerende, rolig og reflektert dame. Hun er svært dyktig på å lære bort sine kunnskaper. Programmet hjalp meg med å forstå hvordan jeg skulle starte og drive businessen min for å lykkes. Drømmen om egen business ble født. Jeg har nemlig ikke drømt om å drive egen business før, men jeg har drømt om friheten til å gjøre hva jeg vil når jeg vil. Med egen business så lever jeg nå hver dag akkurat som jeg selv ønsker."

- Andrea Grande

student love

student love

"Etter å ha jobbet tett sammen med Mari i dette coachingprogrammet har jeg nå landet tjenestene mine, fått veiledning i prissetting og markedsføring. Mari og programmet hennes vil spare deg for mye tid og bryderi, og vil gjøre deg raskere klar for dine første kunder, enn om du skal gå gjennom hele denne prosessen alene."

- Rita Hinna

student love

-At du selvsikkert møter opp online og i businessen din og tiltrekker deg drømmekunder som vil jobbe med DEG

-At du sier opp jobben eller trapper ned, og ikke ser deg tilbake.

-At du gleder deg til å "gå på" jobb hver dag fordi jobben inspirerer og gir deg glede

-At du har frihet til å styre dagene dine, ta formiddagen fri for å trene eller avslutte dagen når barna kommer hjem fra skolen

-At du forteller i neste familieselskap når nysgjerrige slektninger lurer - at DU har startet din egen bedrift og jobber mot ditt drømmeliv - og at det går BRA!

-At du kan pakke kofferten og reise når en god deal åpner seg og at det eneste du trenger for å jobbe er laptopen.
Forestill deg...

Fullpris

16 990 kr  

Delbetaling

2 x 8495

Kjøp her

Kjøp her

VA-akademiet Community

Ta kontakt om du ønsker en annen betalingsløsning. Mulighet for å dele opp i 5 eller 10 avdrag.

VA-akademiet Community

Fullpris

8990 kr  

Delbetaling

2 x 4495

VA-akademiet
Selvstudium

Kjøp her

Kjøp her

VA-akademiet Selvstudium

Fortsatt usikker på om VA-akademiet er for deg?

Er helt ny når det kommer til å jobbe som VA og er klar for å hoppe over sene kvelder der du må finne ut av alt selv. Du ønsker en retning som er enkel å følge. 

Allerede har startet som VA, men "pengene og friheten" uteblir. Du jobber med kunder som krever mer enn det gir, du mangler grenser og føler du jobber "hele tiden". 

Er gira på alle mulighetene som ligger i det å starte som VA, hvordan livet ditt kan bli forandret og muligheten for å tjene gode penger. 

Er klar for å ta en avgjørelse som kan forandre livet ditt, selv om du kjenner frykten snike seg innpå, fordi du VET at ALLE som starter sin egen business starter på akkurat samme sted. Fra scratch. 

Føler deg trygg på at jeg er den rette til å hjelpe deg med å bygge din egen suksessfulle VA-business, på samme måte som jeg har hjulpet mange andre allerede. Og fordi du vet jeg lærer deg akkurat de samme strategiene som jeg selv brukte for å gå fra 0-80 000 kr per mnd i løpet av kort tid. 

Det er for deg som...

Hvis du kan svare ja på noe av dette, så er dette for deg!

KJøp her